Joana G. Grenzner

Joana G. Grenzner

Barcelona, 1977

És llicenciada en Periodisme i posgraduada en Gènere i Polítiques d’Igualtat per la UAB i Experta en Gènere i comunicació per l’Institut Oficial de RTVE i l’Instituto de la Mujer. Fundadora de La Independent-Agència de Notícies amb Visió de Gènere, ha portat la comunicació de Calala-Fons de Dones, Ca la Dona i la Federació de Planificació Familiar Estatal.

Sonia Herrera

Sonia Herrera

Barcelona 1984

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UAB i especialista en cinema i estudis feministes (UCM), periodisme de pau (UAB) i educomunicació (UAB). Va formar part de l’equip de l‘Observatori dels Mitjans i les Agressions contra les Dones en Contextos d’Alta Violència. Actualment realitza la seva tesi doctoral sobre la representació del feminicidi a Ciudad Juárez al cinema documental i és professora del Màster en Comunicació i Gènere de la UAB.

Laila Serra

Laila Serra

Barcelona 1988

Llicenciada en Humanitats per la UPF; es va especialitzar en “Comunicació de Conflictes Armats, Pau i Moviments Socials” per la UAB. Ha treballat en l’àrea d’incidència de NOVACT, en comunicació i moviments socials a Palestina, i en l’àmbit de la cooperació internacional a ACSUR-LasSegovias. En l’actualitat forma part i treballa per SUDS.

Vera Giró Castell

Vera Giró Castell

Barcelona 1986

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va estudiar Guió Televisiu i Cinematogràfic a Buenos Aires, Argentina. És professora de teatre i ha impartit cursos de guió a l‘Escola de Cine del Sahara (Abidin KaidSaleh). Recentment ha participat a l’estudi ‘La cooperació i la solidaritat segons els mèdia a Catalunya’, editat per DevReporter.

Isabel Muntané

Isabel Muntané

Barcelona 1963

Llicenciada en Periodisme per la UAB. Màster en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania i Postgrau en La transversalitat de gènere i de les dones a les polítiques públiques. Actualment codirigeix el Màster Gènere i Comunicació de la UAB, col·labora en diferents mitjans i és sòcia fundadora d’Almena Cooperativa Feminista que treballa en el disseny i implementació de projectes estratègics d’ incidència política i social.

Xavier Giró Martí

Xavier Giró Martí

Badalona 1955

Doctor en Periodisme, fullbrighter i MA en JournalismandPublicAffairs per la American University (Washington DC). És professor titular de periodisme polític a la UAB, director de l‘Observatori de la Cobertura de Conflictes. Va dirigir l’estudi ‘Els documentals sobre el feminicidi a Ciudad Juárez’ i l‘Observatori dels Mitjans i les Agressions contra les Dones en Contextos d’Alta Violència. Ha fet estades d’investigació a Alemanya, Irlanda i Jerusalem.